Proje Tanıtımı

04.02.2023 137

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinin yürüteceği Recycling For Our World adlı e Twinning projemiz başlamıştır. Kurucuları Türkiye ve İtalya olan projemizde Ukranya, Romanya ,Kuzey Makedonya ,Ürdün ve Bangladeş yer almaktadır. Proje amacımız öğrencilerimize Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin 12. maddesi gereği "Sorumlu Üretim ve Tüketim" konusunu ele alarak geri dönüşüm bilincini kazandırmak, tasarruf konusunda farkındalık yaratmak, atık miktarını azaltmak ve çevremiz için geri dönüşümü yaygınlaştırmaktır. Proje ortaklarımızı tanıyalım . İstiklal İlkokulu 1/A sınıfına başarılar diliyoruz. The aim of the project is to raise awareness of recycling, to raise awareness about saving, to reduce the amount of waste by addressing the subject of "Responsible Production and Consumption" to our students in accordance with the 12th article of the Sustainable Development Goals. and to promote recycling for our environment.